NUFFNANG

Saturday, June 25, 2011

Segmen : " Bang , jom g jalan jalan "

hye guys..

jom join segmen abg 'ketul2' kita tuh..
ala...
BEN ASHAARI tu..
so,
klau nak join,klik kat banner kat bawah ni yer...


ok la..
selamat menjoin!! :)



XOXO

Lots of Love,

12 comments:

haslinda said...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jemput jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

Met bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Nadzirah K. said...

woot2..
salam perkenalan...
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah drpd blog pkcik beng.. Kalau sudi, jmput melawat ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

Qaseh Qhaleef said...

singgah sini jap....
penat berjalan ni...
hehehe
=)
http://qasehqhaleef.blogspot.com

hanyzham hadny said...

jejalan kat sini & already follow u.
kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

pRiNCe said...

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!