NUFFNANG

Saturday, December 04, 2010

---------------______---------------

smalam....dengan penuh semangatnya akuh mengajak dyra skype ngan akuh......

elok jer kami berwebby....
macam2 jenis masalah sampai....
huhu...
cian kat dyra annnnn....
xpepasal lak nak kena tunggu aku g settle kan masalh tu jap.....
apa2pun...dyra sempat jumpak paaak cikkk man
yaaayyyy!!!!
haha....
pak cik siong pun dia sempat jumpak...haha

well..mcm ni la kerja aku kat tasoh ni.....
kalau time nak bz uhhh....bz yg amat...
sampaikan x sempat nk duduk.....

kalau dah free uhhhh....
free yg amat...
sampaikan rasa bosan pun ada....
huhu....

tapi x pa....
aku x kisah sangat pasal kebosanan yang melanda.....
sebab....
aku dapat spent time kat tempat yang aku suka....
aku sangat2 sayangkan resort ni....

disebabkan aku terlampau suka kat tempat ni.....
aku x kisah pun  kalau balik lambat...
macam semalam....

nak ikutkan tuh.....
shift aku darik pkol 7am sampai 3 pm....
tapi si pak cik man nyotnyet uhhh...
suh aku wat sampai kol5...
sebab ada group masuk....
risau gak klau bz annn...
yer la...
sebab kali ni...
kami yg kena bagi kunci kat guest....
selalunya.....
kami just bagi kunci kat organizer...
n organizer yg edarkan sendirik....
tapi kali ni lain sikit...

mmg kalut la jugak....
dah settle hal check in....
ingat bleh la rest kejap....

hmmmm......
hampehhhh....
guest request macam2 plak.....
huhu.....
aku ngan pak cik man la yg kena settle kan semua......
huhu..sabo jer la annnn......

tapi x pe....last2 settle gak semua masalh uhhh...
pak cik mannn cakap.....
nasib baik la aku ada....
kalau la aku x dak...
dia kata dia x tau la nak settlekan macam mana....
lepas satu....satu masalh....huhu....

xpe la pak cik...
kita anngap ni sebagai pengalaman k....
lpas ni kita tau dah nk handle macam mana annn.....

to dyra.....sorry smalam x dapat nak webby lama ngan ang....huhu...

Oshin Alyani Skudap Skudip + Periuk Belanga Sdn.Bhd

2 comments:

Dyra Elixer ;) said...

ta pew syg :)
sy paham . hehes ^_^
kim salam kat pak cik man nyotnyet tu ye ?
kate kat dea , dyra ckp dea encem :)
tink tink ^_^

AlyaniOshyn said...

thanx sayang... ;)
hoho...dia baca dah komen nih...
owg tunjukkan.....
hoho...nnti dia prasan suda.....
tapi annn dyra...
kawan dia yg mai interview smalam....comel giler....hehe