NUFFNANG

Friday, July 08, 2011

berikan oshin masa bole?


hye guys...
update kali ni simple jer...

tengah serabut kepala ngan rupa dashboard yang baru...
terkejut jugak tengok tadi...

dulu macam ni....


sekarang..
macam yang dekat dashboard korang la kan??
or...
oshin sorang jer yang jadik macam lain...
xmacam dashboard kat atas???



oshin still dalam keadaan nak sesuaikan diri...
niat hari ni..
nak follow semua blog yang oshin aim nak follow...
banyak gak blog yang nak follow...
tapi..
masalah wifi pulak...
kerja no internet access ja...
adoi~

terpaksa la tunggu balik SP untuk follow blog..
banyak followers baru yang oshin xsempat nak g usha...

tapi... u guys jangan risau..
oshin selalu copy link blog korang...
then pastekan kat words or sticky notes..

bila sempat..terus terjah blog korang..
kalau xcopy paste link pun..
oshin akan screen capture ja..

ni ada few blog link yang oshin save  dalam words or sticky notes... :)






doakan oshin dapat follow blog korang A.S.A.P k...
nak blogwalking pun payah sekarang ni...


2.3 hari ni..
oshin teramat bz..
yer la...
wallet hilang,
assingment n tutorial nak kena submit..
nak online FB pun xsempat...

ok lah...
setakat ni jer dulu post kali ni...
batery lappy dah on standby mode nih..

till da next post peeps.. :)


XOXO

Lots of Love,


3 comments:

Kakchik said...

dashboard akk sm jew ngn yg dlu...

AlyaniOshyn said...

haaa...
suda~~
ermm...
kot sebb oshin wat blogger indraft kot..
kak ayu punya..kaler oren ker biru???

Waniey Koleplastik said...

kak waniey un sama jew.. oshin pelik sbb oshin alien muahahaha =P